Foglalási feltételek


1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

A foglalás történhet levélben, faxon, e-mailben, vagy személyesen a vendégházunkban. Írásos megrendelése után a kívánt szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel a Csátó Vendégház garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással, postai úton vagy személyesen vendégházunkban lehetséges. Az előleg mértéke a szállásdíj 30 %-a, 1-3 éjszakára történő foglalás esetén a teljes szállásdíj összege. Üdülési csekkel történő fizetést kérjük előre jelezni. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított három banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük.

2. Visszalépés az utas részéről:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.
A lemondási díjak a következők:
- A nyaralás megkezdése előtt 30 napig a teljes összeg 15 %-a
- A nyaralás megkezdése előtt 29-14 nap között a teljes összeg 40 %-a
- A nyaralás megkezdése előtt 1-14 nap között a teljes összeg 80 %-a

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:
Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpont változás miatt, előzetes megbeszélés alapján ez lehetséges. A változtatást írásban kell közölni, ezután egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével.

4. Visszalépés, módosítás a Horváth-villa apartman részéről:
A Horváth-villa apartman fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek: pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, egyéb műszaki hiba stb. Ilyen esetekben, amennyiben a Horváth-villa apartman előre tud a problémáról, a megérkezés előtt értesíti a vendéget és átfoglalja egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező szálláshelyre, természetesen a visszaigazolt árban. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, a Horváth-villa apartman szintén az előzőek szerint jár el.

5. Létszám, árak, részvételi díjak:
A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemű használatot. Nem tartalmazza az üdülőhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni.

6. Megérkezés:
Kérnénk, a Vendégházat a várható érkezés időpontjáról, a megadott telefonszámon, legalább egy órával az érkezés előtt tájékoztatni! A kulcsátadás megérkezéskor a Vendégházban a foglalási visszaigazolás 1 példányának bemutatásával történik. A szállás főszezonban (június, július, augusztus) délután 14:00 óra és 19:00 óra között foglalható el, elő-és utószezonban 14:00 óra és 17:00 óra között. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen a Vendégházat a megadott telefonszámon értesíteni. Köszönjük.

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:
A fizetés a megérkezés napján a Horváth-villa apartmanban készpénzzel történik.
Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:
- Üdülőhelyi díj/idegenforgalmi adó, amelyet a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke: 18 és 70 év között 380 Ft/fő/éj.
- Babaágy: előzetes megrendelés alapján bérelhető, költsége 4.000 Ft a bérelt időszakra.

8. Elutazás:
A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni.

9. Esetleges károkozás:
Amennyiben a bérelt szálláshelyen a Vendég kárt okoz, az okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik! A megállapított kárértéket, távozáskor a Vendég köteles megfizetni a Vendégháznak. Ha a kárérték olyan összegű, hogy azt a Vendég távozáskor nem tudja kifizetni, akkor három banki munkanapon belül banki átutalással köteles azt teljesíteni a Vendégház számlájára.

Kellemes nyaralást kívánunk!